Carta de benvinguda

  Estimat Amic/Amiga:

      Com a President em complau donar-te la benvinguda a la “Asociación de Automoción y Náutica de Baleares” i desitjar-te la millor de les experiències amb nosaltres.

      Desde l’any 1973, la Associació venia desenvolupant les seves diverses activitats, però pensavem que era necessari una reconversió del concepte adaptánt-lo a les noves tecnologíes i dotant al grup de les infraestructures necessàries per a crear una associació vertaderament global.

      Es tracta d’un esforç col-lectiu; tots formam part de l’ associació i es deure comú aportar totes aquelles idees i solucions que puguin millorar el projecte en el seu dia a dia i que, per lo tant, suposin un major benefici de tots els associats.

      Personalment, és un vertader repte trobar-me al cap de la associació en aquesta primera etapa del seu nou camí, i el meu desitg és ajudar a convertir aquesta idea en una eina d’utilitad per a tots, una eina que millori la nostra comunicació, la nostra formació i que, en definitiva, converteixi al col-lectivo d’ Automoció i Nàutica de Asema en una vertadera comunitat.

      Com a membre de la Associació estaràs informat de tot el que pugui esser del teu interés: Normativa, cursos de formació, convenis, seminaris, publicacions, etc i podras disfrutar de tots els serveis comuns de la associació: tramitacions, assesorament, convenis, així com beneficiar-te de les iniciatives i serveis de Asema dirigits als membres de la Associació.

      Per tot això et convidam a pertànyer a la Asociación de Automoción y Náutica de Baleares entitat que junt a la Confederació, està oberta per a tu en qualsevol moment que la necessitis.

Una cordial salutació.

 

Ir arriba